Selvplukk sesongen er over for denne gang. Er fremdeles en del gode bær igjen, men de forsvinner fort nå som fuglene får overta. 1000 Takk til alle som har plukket "verdens" beste blåbær. Og selvsagt en stor takk til alle som har hjulpet til.

Det vil fremdels være mulig og handle i boden ved veien i noen uker til, i hovedsak økologisk juice.

Velkommen igjen sommeren 2023

100% Økologisk (Debio sertifisert) blåbær gård. Stort sett åpent alle dager mellom kl.10 og 20 fra uke 31 til og med ca.uke 42 (Juli - Okt). Kom for selvplukk eller ring og bestill ferdig plukket. Selger også egenprodusert blåbær juice (hele året, så langt lageret rekker, eller på bestilling) Ring 984 93 333, sjekk også blåbærhagen på facebook. Rimelige priser på verdens beste lokale blåbær. Og ikke minst 100% økologiske. Selvplukk 100 kr. kilo. Ferdig plukket er 120 kr. kilo.

1.0L flasker med 100% økologisk juice, kun 100kr. Håndpresset på antikk bærpresse. (Flaskene kan også fryses)

Da er det sesongslutt for selvplukk, nå prøver jeg ikke en gang og holde fuglene vekke, og selv om det er mye flotte blåbær igjen, så forsvinner det fort når fuglene får ta for seg. Stor takk til alle som har besøkt blåbærhagen, og en ekstra stor takk til dem som har hjulpet og deltatt på dugnad. Vil fortsatt selge litt egenprodusert økologisk blåbærjuice, så bare ta kontakt.

Ta kontakt for informasjon og bestilling. (selger også frosne bær) I de fleste tilfeller må bestillingen hentes her på blåbærhagen, men i noen tilfeller kan jeg ta med til Stavanger og Haugesund regionene. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Kan også kontaktes på messenger: https://www.facebook.com/alfred.mitchell.581

Blåbærhagen på facebook (alltid med ferskeste oppdateringer): https://www.facebook.com/VikevegenBjoa/

NRK sin reportasje (kopier lenke til din nettleser)
https://www.nrk.no/video/okologisk-blaabaerhage_49529a7e-1fce-465b-a8ce-5cf89f7e23fe

Økoliv:
https://www.xn--koliv-uua.com/blabaer-selvplukk-og-salg-av-juice/

Google Maps: MH8J+WQ Bjoa